Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012


Συγκλονίζουν οι δηλώσεις Κώου συμπατριώτη μας: Τρώω 27 μέρες το μήνα ψωμί & λάδι-Ζει με 80 ευρώ το μήνα (φώτο & βίντεο)

  • Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 14:21
  • Μέγεθος γραμματοσειράς μειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς 
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις Κώου συμπατριώτη μας: Τρώω 27 μέρες το μήνα ψωμί & λάδι-Ζει με 80 ευρώ το μήνα (φώτο & βίντεο)
Ο κ. Γιάννης Σταφυλαράκης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να πάρει τρόφιμα για το σπίτι του. Η γυναίκα του είναι άρρωστη και δεν είναι κοντά του και τα 4 παιδιά του ζουν πλέον στο εξωτερικό αφού στην Ελλάδα δεν είχαν καμμία τύχη. Ο κ. Σταφυλαράκης φανερά αγανακτισμένος είναι σήμερα 78 χρονών και μαζεύει ελιές για να μπορέσει να ζήσει. Η σύνταξη που παίρνει είναι 346 ευρώ και από αυτά δίνει 205 ευρώ ενοίκο και 35 στο ηλεκτρικό. Τις υπόλοιπες 27 μέρες του μήνα όπως θα τον ακούσετε να δηλώνει τρώει ψωμί και λάδι ενώ ζυγίζει 56 κιλά από τα 94 που ήταν.
Φανερά αγανακτισμένος δηλώνει ότι είναι αμαρτία από το θεό αυτό που κάνουν, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση προδότες και αλήτες και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει όπως άλλοι. Όταν έρθει η ώρα θα πάρει και άλλους μαζί του, σημειώνει!
«Ξυπνήστε Έλληνες , πάρτε τα όπλα και διώξτε τους προδότες» φωνάζει στην κάμερα της Kosvoice!
Και εμείς απλά αναρωτιόμαστε: Που είναι τα υπόλοιπα κόμματα, τοπικές οργανώσεις να κάνουν κάτι ανάλογο για τους άπορους και φυσικά τους συνταξιούχους που αγγίζουν πλέον το όριο της φτώχειας ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μοίρασε σήμερα τρόφιμα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου