Τρίτη 19 Μαρτίου 2013


Χρυσή Αυγή Κω για την αφίσα της ημερίδας για την βία και τον εκφοβισμό..."Η βία δεν ανήκει στο ήθος των Ελλήνων-Οι λαθρομετανάστες έρχονται από χώρες που η βία είναι νόμιμη"

Χρυσή Αυγή Κω για την αφίσα της ημερίδας για την βία και τον εκφοβισμό..."Η βία δεν ανήκει στο ήθος των Ελλήνων-Οι λαθρομετανάστες έρχονται από χώρες που η βία είναι νόμιμη"
Στις 15/3 «έσπασαν» τα τηλέφωνα της Τοπικής μας Οργάνωσης από καταγγελίες για μια αφίσα που αναρτήθηκε και εμφανίζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ως τραμπούκους και εγκληματίες απέναντι στους αλλοδαπούς συμμαθητές τους.

Μετά από έλεγχο που διενεργήσαμε επιβεβαιώσαμε το συμβάν. Φυσικά περιμέναμε ότι η αφίσα αναρτήθηκε από γνωστή πολιτική παράταξη, αλλά διαπιστώσαμε ότι είχε αναρτηθεί για να διαφημίσει την ημερίδα: "Όταν η βία και ο εκφοβισμός περνούν την πόρτα του σχολείου" .
Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι από εκπαιδευτικούς φορείς είχε βγει μια αφίσα που ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ παρουσιάζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ (τα παιδιά σας και τα παιδιά μας!!) ως τους κύριους ασκητές της ενδοσχολικής βίας, ενώ τα στοιχεία δείχνουν το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Η βία δεν ανήκει στο ήθος των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Οι λαθρομετανάστες όμως που προέρχονται από χώρες που η ΒΙΑ είναι ΝΟΜΙΜΗ. Η γυναίκα είναι περιουσιακό αντικείμενο. Λιθοβολείται ως ΔΡΑΣΤΗΣ του βιασμού της.!! , ΟΙ κλειτοριδεκτομες είναι υποχρεωτικές, η ανθρώπινη ζωή δεν αξίζει μια πεντάρα!
Όταν λοιπόν το παιδί του λαθρομετανάστη βλέπει τον πατέρα του να εισβάλει σε μια χώρα, να κάνει εμπόριο όπλων, εμπόριο ναρκωτικών, να συμμετέχει σε μαφίες, να σφάζει, να βιάζει, να διακινεί λαθραία (και όλα αυτά στην ΕΛΛΑΔΑ μας) τότε «κατά μάνα, κατά κύρη».
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους διοργανωτές της ημερίδας διαπιστώσαμε ότι «κατά λάθος» επιλέχθηκε η συγκεκριμένη αφίσα.
Μας ζήτησαν ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την άστοχη επιλογή του συγκεκριμένου σκίσου και μας διαβεβαιώσαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί (δεν είχαν προσέξει τους διαλόγους του σκίτσου).
Με επιτόπου έλεγχο της διοργάνωσης, διαπιστώσαμε ότι εκδήλωση δεν ενοχοποιεί τα Ελληνόπουλα, αλλά αναφέρεται ουδέτερα στην ενδοσχολικη βία.
Η εκδήλωση ήταν πολύ αξιόλογη, που πραγματικά πιστέψαμε ότι η αφίσα που αναρτήθηκε ήταν από απροσεξία των διοργανωτών.
Λίγη περισσότερη προσοχή στο μέλλον.
Σημείωση: Ποιά Έλληνική οικογένεια θεωρεί ότι το παιδί τους έχει την εμφάνιση του Ελληνόπουλου στο σκίτσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου