Σάββατο 27 Απριλίου 2013


Τράπεζα αίματος ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Απάντηση (ΦΩΤΟ)


Σκύλιασαν οι πολιτικοί δεινόσαυροι , ορφανά του Στάλιν, με τις δράσεις αλληλεγγύης ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που διοργανώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Εκτελώντας τις διαταγές των εργοδοτών τους, την εσωτερική τρόικα, το πολιτικό απόκομμα, που μπαίνει δεν μπαίνει στο κοινοβούλιο στις επόμενες εκλογές, εκτοξεύει  ύβρεις για την δράση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
Μαζί με τους «ουδετέρους αναγνώστες» ,που χρησιμοποιούν την «αντιγραφή-επικόλληση» από καθεστωτική εφημερίδα, «τεκμηριώνουν» ότι δήθεν είναι παράνομη.
Επίτηδες μπερδεύουν και ανακατεύουν την εθελοντική αιμοδοσία, με τις τράπεζες αίματος.
Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ φορέας μπορεί να ιδρύσει τράπεζα αίματος και να διαθέτει τις φιάλες που έχει παρακαταθήκη όπου αυτός αποφασίσει.
Παραδείγματα έχουμε άπειρα.

Και άλλες πολλές τράπεζες αίματος από συλλόγους, ιδιωτικές επιχειρήσεις, ποδοσφαιρικές ομάδες, ορειβατικούς συνδέσμους, σωματεία ταξι κ.α. οι οποίες διαχειρίζονται την παρακαταθήκη τους σε αίμα ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ!
Εμείς λοιπόν θέλουμε να δίνουμε, ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ας πάψουν λοιπόν οι πολιτικοί  απόγονοι των αιματοβαμμένων χασάπηδων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, οι αρρωστημένοι νοσταλγοί του σαθρού και σάπιου οικοδομήματος της αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης, οι θαυμαστές των Γκουλάγκ, της βίαιης κολεκτιβοποίησης και της εξόντωσης δεκάδων εκατομμυρίων λόγω ταξικής αντίθεσης, οι «σκληρά δοκιμαζόμενοι» λαϊκοί αγωνιστές του ΚΚΕ.  Δηλαδή η ''καταταλαιπωρημένη'' από τις κακουχίες της ζωής Λιάνα Κανέλλη στην υποβαθμισμένη περιοχή της Εκάλης, η συντρόφισσα Παπαρήγα η οποία με αριστουργηματική κίνηση εξέθεσε το σύστημα  στέλνοντας την κόρη της να σπουδάσει στο Αμερικάνικο Κολέγιο (προφανώς για να αλώσει το σύστημα εκ των έσω.) και φυσικά ο νέος ηγετίσκος Κουτσούμπας, ο «σκληρά εργαζόμενος» στην οικογενειακή επιπλοποιεία «ξαπλοπουλος» να μας επιτίθενται με απύθμενο θράσος , (χαρακτηριστικό κάθε τεμπελχανά).
Φυσικά, όπως πάντα, η δράση αιμοδοσίας ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο τοπικά, όσο και πανελλαδικά.
Η τοπική ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχει ήδη βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας και έχει βοηθηθεί από τοπικούς αιμοδότες.
Όσο για την κυβέρνηση, προσπαθεί να μας βάλει σε αντιπαράθεση με το ανύπαρκτο ΚΚΕ.
Εμείς δεν πέφτουμε στην παγίδα αυτή. Είναι «σαν να κλέβουμε εκκλησία».
Και τα 2 λεπτά που χρειαστήκαμε για να απαντήσουμε στους κουκουεδες, μας ήταν χρήσιμα στον διαρκή επίμονο Αγώνα που δίνουμε για την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου