Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


Δραστηριότητες Τοπικών: Μάνης, Δυτικής Αττικής, Καλαμάτας


Δραστηριότητες Τοπικών: Μάνης, Δυτικής Αττικής, Καλαμάτας
Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε, στις 26 Ιαν 2013 και ώρα 12:00, στη ΛΑΓΙΑ του Δήμου Ανατολικής Μάνης, σε ένδειξη τιμής, για τον συμπατριώτη μας, Ήρωα αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, υποπλοίαρχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟ, που ηρωικά  έπεσε  μαχόμενος την τραγική νύχτα των Ιμίων. 
Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η T.O. MANHΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και δεκάδες συναγωνιστών, φίλων και μανιατών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ο Ηρωϊκός Έλλην Αξιωματικός μαζί με τους συντρόφους του στην Χώρα των Ηρώων Έκτορα Γιαλοψό και Χριστόδουλο Καραθανάση, απογειώθηκαν εκείνη την αποφράδα ημέρα για να διαπιστώσουν την παρουσία τούρκων κομμάντος πάνω στα Ίμια. Κατά την επιστροφή του κατερρίφθησαν και πέρασαν για πάντα στο Πάνθεον των Ηρώων.
Δράσεις της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
Kατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής και αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη πλήθος συναγωνιστών παρακολούθησε την καθιερωμένη ενημέρωση από την Πενταμελή Επιτροπή και συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις του Κινήματος και την Παρασκευή για ακόμα μια φορά μοιράστηκαν τρόφιμα σύμφωνα με το κυλιόμενο πρόγραμμα σίτισης που εδώ και δύο μήνες έχει προσφέρει σε πάνω από 600 οικογένειες τρόφιμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα!
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιομετρο Νεας εθνικης οδου Ασπρόπυργος
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00
Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Ενημερωτική Εξόρμηση
Κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας μοίρασε εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια στην Καλαμάτα. Ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης, ως το λιμάνι και ξανά πίσω, με αγωνιστικό παλμό σκορπίσαμε το χαρμόσυνο μήνυμα του εθνικισμού στους συμπολίτες μας. Συνθήματα όπως Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, αντήχησαν σε κάθε συνοικία της πόλης μας. Από όπου και αν περνούσαμε ο κόσμος μας υποδεχόταν, και μας εξιστορούσε τα προβλήματα του.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν ότι πολλοί από τους συμπολίτες μας είχαν πέσει θύματα διάρρηξης και όπως μας αναφέρανε και οι ίδιοι κανένας κρατικός φορέας δεν δείχνει την ειλικρινή διάθεση να κάνει κάτι για την πάταξη της εγκληματικότητας. Πολλοί ήταν και αυτοί που αναφερθήκανε στην απαθή, έως και προκλητική στάση της αστυνομίας, σε έκκληση τους για βοήθεια.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα παραλένε και φαντάζουν όλα αυτά λίγο υπερβολικά. Όπως και να έχει η έξαρση της  εγκληματικότητας στη Μεσσηνία είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί οι οποίοι πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο για την προστασία του. Δυστυχώς όμως αυτοί που προστατεύονται όχι μόνο από το Ελληνικό κράτος αλλά και από Ευρωπαϊκούς φορείς, είναι μόνο οι λαθρομετανάστες. Όλα στο όνομα της πάταξης του ρατσισμού, για το ρατσισμό όμως που βιώνει ο Έλληνας δεν μιλάει κανένας.
Η Χρυσή Αυγή και προεκλογικά αλλά και τώρα συνεχίζει να είναι στο πλευρό του Έλληνα. Συνεχίζουμε να είμαστε στους δρόμους ανάμεσα σε δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες, να αφουγκραστούμε τα προβλήματα τους. Προβλήματα που οι πολιτικάντηδες εσκεμμένα αγνοούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου