Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013


Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Ενήλικος ο πακιστανός βιαστής της Πάρου!

Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Ενήλικος ο πακιστανός βιαστής της Πάρου!
Δικαιώνεται η τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του βουλευτή, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η απάνθρωπη σειρά εγκληματικών ενεργειών του Πακιστανού στην Πάρο, είχε κάνει λόγο για τακτική των λαθρομεταναστών, να δηλώνουν ψευδή στοιχεία.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, κατήγγειλε τον Αύγουστο, εντός της Βουλής, την μεθόδευση αριστεριστών δικηγόρων, να προτρέπουν τους λαθρομετανάστες να δηλώνουν ψευδή στοιχεία στις αρχές, ώστε να τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης. ‘’Ο Πακιστανός άλλαξε την αρχική του κατάθεση σχετικά με την ηλικία του, καθ’  υπόδειξη του δικηγόρου του. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, είναι, ή τρελοί, ή τυφλοί (…) Καλύπτετε τον συγκεκριμένο ανακριτή και εισαγγελέα – και αυτό δεν σας τιμά. Δεν μπορεί στο Πρωτοδικείο να είναι δύο τρελοί ή τυφλοί. Υπάρχει λοιπόν σκοπιμότητα; Εφόσον δεν υπάρχει, (όπως πιστεύω πως δεν υπάρχει), θα πάρετε ένα τηλέφωνο για να σταματήσει αυτή η διαδικασία άμεσα! Αυτό το σκουπίδι είναι στις φυλακές Αυλώνος και περνάει ζάχαρη που λέει και ο λαός’’, καθώς δήλωνε ο Συναγωνιστής μας.
Χάρη σε αυτή την τακτική, αντί για τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Πακιστανός βιαστής και επίδοξος δολοφόνος ενός 15χρονου κοριτσιού οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος… Η παρέμβαση Κασιδιάρη, είχε προκαλέσει τότε τις έντονες επικρίσεις τόσο των δεξιών της κυβέρνησης Σαμαρά, όσο και της ‘’ουμανιστικής’’ Αριστεράς, η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά, την υπεράσπιση των λαθροεισβολέων. Έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του, το τέρας από το Πακιστάν, οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών, όπου και θα παραμείνει, έως ότου φτάσει η ώρα της εκδίκασης της υποθέσεως.
Η απόφαση αυτή, ελήφθη κατόπιν ακλόνητων στοιχείων τα οποία έφτασαν στα χέρια των δικαστικών αρχών, στοιχείων που αποδεικνύουν ότι ο Πακιστανός επί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, εξαπατούσε τις δικαστικές αρχές, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία. Ο Πακιστανός πλέον, αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων δεσμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου